Centrul VIP de Tehnologii Psycho-informationale (PSY-I.T.) creat de Profesor A.V. Ignatenko

Cunostintele Tehnologice ale Mileniului III va ajuta sa

recapatati sanatatea si tineretea.

Stimate Doamne si Domni,

    Permiteti-mi sa va prezint noua gama de proceduri legate de intretinerea organismului, de insanatosirea spritului si a corpului si de activarea capacitatilor. 

   Centrul nostru, "Matricea Tineretii Vesnice", propune clientilor sai cea mai noua tehnologie de intretinere si insanatosire a organismului, potrivit metodelor unice ale Profesorului Albert Venediktovici Ignatenko, doctor in medicina psiho-informationala, doctor in filozofie, doctor in stiinte biologice, metode care nu au corespondent in practica mondiala. Aceste metode sunt aprobate si se aplica cu succes de catre prof. A. V. Ignatenko (inclusiv in ceea ce il priveste), de 42 de ani incoace.

SE SPUNE CA SANATATEA NU O CUMPERI? NOI AFIRMAM:

"POTI INVESTI IN SANATATE, IAR REZULTATUL VA FI VIZIBIL"

                   

30 de ani                      50 de ani                     69 de ani

         

 98 ani  Vera Shtolova (Praga) 103 ani

    Dintr-un motiv oarecare, se considera ca sanatatea ne este data pentru toata viata. Insa, cu timpul neavand grija de ea, o pierdem. Odata cu varsta, incepem sa ne imbolnavim. Ne plangem de curent, de starea proasta a ecologiei, de activitatea solara, de presiune si de multe altele. Pe parcursul intregii vieti lucram mult, castigam bani multi, acumulam bunuri materiale (masini, apartamente, iahturi etc.) si nu acordam atentie faptului ca ne pierdem sanatatea, cea mai de pret resursa a organismului nostru. Oare o stare materiala buna ne poate aduce bucurie, daca nu suntem sanatosi si nu avem posibilitatea de a duce un mod de viata activ? Raspunsul este evident: NU!

POATE CA ARE SENS SA NE GANDIM LA ACEST LUCRU SI SA INVESTIM RATIONAL IN DOBANDIREA UNEI SANATATI DEPLINE, A TINERETII VESNICE SI A UNEI LONGEVITATI ACTIVE ?

 

Pentru realziarea tuturor programelor de viata importante, omul nu actioneaza simultan cu intreg potentialul (resursa) de 100% al organismului sau, ci doar 1,5-3% din acesta. Dat fiind acest lucru, realizarea tuturor programelor individului este incetinita din cauza restului de 97-98,5%. De asemenea in aceeasi proportie, organismul nu primeste diversele tipuri de energie, ceea ce duce la aparitia bolilor si la o imbatranire prematura.

Noul complex de gandire permite actionarea simultana a potentialului de 100% a omului si, prin intermediul matricei (analog al Universului), cresterea la 200% si mai mult a acestuia.image6741

 

   

ad